Tietoa meistä

Vaikuttaja on Johtamiskorkeakoulun asiantuntijablogi, jossa kommentoidaan ja nostetaan esiin ajankohtaisia johtajuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyviä aiheita. Blogin vaihtuvat kirjoittajat ovat Johtamiskorkeakoulun tutkijoita, opettajia, opiskelijoita ja yhteistyökumppaneita.

Johtamiskorkeakoulu on Tampereen yliopiston tiedekunta, jossa opetetaan ja tutkitaan kauppatieteitä, hallintotieteitä ja politiikan tutkimusta. Tiedekunnan muodostaa laaja-alainen tiedeyhteisö, johon kuuluu noin 3500 opiskelijaa ja yli 200 henkilökunnan edustajaa. Johtamiskorkeakoulun ytimessä on kansainvälisesti korkeatasoinen tutkimus ja opetus.

Johtamiskorkeakoulun tehtävä on etsiä totutut rajat ylittäviä johtamisen, talouden, hallinnon ja politiikan toimintamalleja sekä kouluttaa nopeasti muuttuvan maailman dynamiikkaa ymmärtäviä johtajia ja asiantuntijoita. Johtamiskorkeakoulu opettaa ajattelemaan yhteiskuntien ja talouksien kehitystä hallinnon, liiketoiminnan ja politiikan muodostamana kokonaisuutena.

Lue lisää Johtamiskorkeakoulusta!

Lue lisää Johtamiskorkeakoulun opiskelijaksi hakemisesta!

 

 

Blogin kirjoitukset edustavat Johtamiskorkeakoulun opetuksen ja tutkimuksen aloja, mutta kirjoittajien mielipiteet ja näkemykset ovat heidän omiansa. Blogin ylläpidosta vastaa Johtamiskorkeakoulun viestintäkoordinaattori Maria Kasdaglis. Hänet tavoittaa sähköpostitse etunimi.sukunimi@uta.fi